Xerrada d’Echinocactus grusonii i Taller d’Empelts a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova 14/07

CAT / ESP

Aquest mes realitzarem la nostra activitat el pròxim dissabte 14 de juliol estrenant-nos a un nou lloc: la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova!! Per una banda realitzarem una Xerrada d’Echinocactus grusonii a càrrec del nostre soci i membre de la junta Alex Bunkenburg, seguit d’un Taller d’Empelts a càrrec del nostre president, en Josetxu Moreta.

Tot plegat començarà a les 10:30h del matí. Així també, la direcció de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova és: Carrer de Garbí, 2, 08033 Barcelona (link a google maps: https://goo.gl/maps/fwtztcW994q).

Xerrada d’Echinocactus grusonii: probablement sigui el cactus més conegut i comercialitzat a a nivell mundial!!! No obstant això, és també molt desconegut: sabies que està pràcticament extingit en hàbitat? És també un cactus molt estudiat, tant que es qüestiona la seva posició taxonòmica. L’Alex ens explicarà un munt de coses sobre aquesta popular espècie i ens ajudarà a que el coneguem millor.

Taller d’Empelts: per als amants dels cactus, aquesta és una tècnica que ens ofereix una gran quantitat de possibilitats, podent crear resultats de molts colors i formes diverses. D’aquesta manera, realitzarem un taller pràctic d’empelts que consistirà en una classe pràctica on s’ensenyaran els passos a seguir per a realitzar un bon empelt, on també s’exposaran alguns dels peus habituals que s’utilitzen per a fer-ho. Tothom serà benvingut i si algú té pendent realitzar algun empelt… que ho porti!! Ho passarem molt bé!

Recordeu que aquesta és la última activitat abans de marxar de vacances!! I de que el local romangui tancat; en la pròxima circular rebreu tots els detalls.

Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició, una abraçada cactusera!!!


Este mes realizaremos nuestra actividad el próximo sábado 14 de julio estrenándose a un nuevo lugar: la Casa del Agua de Trinitat Nova !! Por un lado realizaremos una Charla de Echinocactus grusonii a cargo de nuestro socio y miembro de la junta Alex Bunkenburg, seguido de un Taller de Injertos a cargo de nuestro presidente Josetxu Moreta.

Todo ello comenzará a las 10: 30h de la mañana. Así también, la dirección de la Casa del Agua de Trinitat Nova es: Calle de Garbí, 2, 08033 Barcelona (link a google maps: https://goo.gl/maps/fwtztcW994q).

Charla de Echinocactus grusonii: ¡¡¡probablemente sea el cactus más conocido y comercializado en a nivel mundial !!! Sin embargo, es también muy desconocido: ¿sabías que está prácticamente extinguido en hábitat? Es también un cactus muy estudiado, tanto que se cuestiona su posición taxonómica. Alex nos explicará un montón de cosas sobre esta popular especie y nos ayudará a que la conozcamos mejor.

Taller de Injertos: para los amantes de los cactus, esta es una técnica que nos ofrece una gran cantidad de posibilidades, pudiendo crear resultados de muchos colores y formas diversas. De este modo, realizaremos un taller práctico de injertos que consistirá en una clase práctica donde se enseñarán los pasos a seguir para realizar un buen injerto, donde también se expondrán algunos de los pies habituales que se utilizan para hacerlo. Todo el mundo será bienvenido y si alguien tiene pendiente realizar algún injerto… ¡¡que lo traiga!! ¡Lo pasaremos muy bien!

Recordad que esta es la última actividad antes de que nos vayamos de vacaciones !! Y de que el local permanezca cerrado; en la próxima circular recibiréis todos los detalles.

¡¡¡ Cualquier duda, estamos a su disposición, un abrazo cactusero !!!

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s