! CANVI D’UBICACIÓ ! Xerrada d’Echinocactus grusonii i Taller d’Empelts al Casal de Trinitat Nova 14/07

CAT/ESP

Fem aquest post per a notificar el canvi d’ubicació de la Xerrada d’Echinocactus grusonii i Taller d’Empelts d’aquest proper dissabte 14 de juliol. Finalment, per problemes logístics a la Casa de l’Aigua, ens trobarem a la mateixa hora al Casal de Trinitat Nova, que està just enfront! És al Carrer de Garbí 3, link a google maps: https://goo.gl/maps/1t9xmQcS51w.

Esperem trobar-vos a tots i disculpeu les molèsties!


Hacemos este post para notificar el cambio de ubicación de la Charla de Echinocactus grusonii y Taller de Injertos de este próximo sábado 14 de julio. Finalmente, por problemas logísticos en la Casa de l’Aigua, nos encontraremos a la misma hora en la Casal de Trinitat Nova, que está justo enfrente! Es en la calle de Garbí 3, link a google maps: https://goo.gl/maps/1t9xmQcS51w.

¡Esperamos veros a todos y disculpad las molestias!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s