ASAC

Amics de Cactus i altres suculentes

Història d’ASAC

ASAC neix allà per l´any 1996 fruit de l´interés d´un grup de persones per els cactus i les plantes suculentes. El 30 de novembre de 1996 es va celebrar la primera Exposició anual, al Centre Cívic Barceloneta (Barcelona). Es van presentar un centenar de plantes, entre cactus i altres suculentes, que pertanyien als associats. El primer premi el va aconseguir el Sr. Joan Bofill amb un exemplar d’Euphorbia pugniformis cristata, i el segon va ser per al Sr. Pedro Alonso Fernández, que va presentar un exemplar de Pachypodium saundersii. A la mateixa sala s’exposava una col·lecció de fotografies, la majoria fetes pel Sr. Albert Badia.

Al migdia es va celebrar un dinar al mateix local. Després hi va haver una passada de diapositives sobre Mammillaria realitzades pel Sr. Badia. Per acabar es va celebrar una assemblea en la qual es va acordar la quota per al 1997, que continuarà sent la mateixa de l’any anterior. També es va anunciar l’organització d’un viatge a Mallorca el dies 26 i 27 d’abril, l’objectiu principal de la qual és visitar diverses col·leccions de cactus i altres suculentes que hi ha a l’illa. El preu aproximat del viatge és de 20.000 ptes. que inclouen l’avió i l’allotjament a mitja pensió. Les persones interessades poden adreçar-se al telèfon 359 38 84. Finalment, es va recordar als assistents que les reunions mensuals tenen lloc l’últim dissabte de cada mes, a les 10 hores, al Centre Cívic del carrer de Blay núm. 34 de Barcelona.

Després d´aquest primer any de vida la nostra associació ha anat creixent i evolucionant. Nous socis han vingut i cada any s´han realitzat sortides, xerrades, intercanvis, etc.

Amb el pas del temps la nostra revista Suculentes i l´Exposisió anual han esdevingut dos pilars d´ASAC.

Anuncis

One thought on “Història d’ASAC

  1. Y el año pasado cumplimos ya 20 años!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s