Sortida ASAC: Col·leccions de socis i visita cultural, 16/06/2018

CAT/ESP

El pròxim dissabte 16 de juny farem una visita a les col·leccions dels nostres socis Antonio Bellido i Francisco Martínez i una visita cultural al conjunt romànic de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa. 

El dissabte 16 de juny farem una visita a les col·leccions dels nostres socis Antonio Bellido i Francisco Martínez. Aprofitarem també per fer una visita al conjunt monumental romànic de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

Ens trobarem a les 10h al casal de St Pere al carrer Major de Sant Pere 63, Terrassa (mapa: https://goo.gl/maps/CLPdihLw5s42)  i després anirem a la visita de les Esglésies de Sant Pere que començarà a les 10:30h i té un cost de 5€.

Després de la visita anirem a veure la col·lecció de l’Antonio i la Carme. Si algú va directament a veure la col·lecció ens podem trobar a casa de l’Antonio i la Carme cap a les 12:30. Cap a les 14h dinarem al restaurant La Terrassa del Museu que es troba al museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa). El restaurant té pàrquing i podrem deixar els cotxes allà mateix.  El preu del menú és de 22€, inclou un pica-pica de primer, un segon a escollir, la beguda, les postres i el cafè.

Tots aquells que vingueu, heu d’escollir el segon plat entre:

–              Secret de porc macerat a la brasa amb guarnició

–              Llenguado a la planxa amb guarnició

Després del dinar anirem a veure la col·lecció del Francisco Martínez.

Per apuntar-vos, podeu omplir el formulari que trobareu al següent link: https://goo.gl/forms/3AuzHQ4GgnDtjfD83 o enviar un correu a president@asac.cat o trucar al 699 956 516 indicant si portareu cotxe propi o no, i les places disponibles que tingueu, així com també a través del contacte us facilitarem les direccions dels nostres socis. Així mateix els que no disposin de cotxe i vulguin venir, que no deixin d’apuntar-se ja que sempre acostuma a haver-hi places lliures!!

Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició!!!


El próximo sábado 16 de junio haremos una visita a las colecciones de nuestros socios Antonio Bellido y Francisco Martínez y una visita cultural al conjunto románico de las iglesias de San Pedro de Terrassa.

El sábado 16 de junio haremos una visita a las colecciones de nuestros socios Antonio Bellido y Francisco Martínez. Aprovecharemos también para hacer una visita al conjunto monumental románico de las iglesias de San Pedro de Terrassa.

Nos encontraremos a las 10h en el Casal de San Pedro en la calle Mayor de San Pedro 63, Terrassa (mapa: https://goo.gl/maps/CLPdihLw5s42) y después iremos a la visita de las Iglesias de San Pedro que comenzará a las 10: 30h y tiene un coste de 5 €.

Tras la visita iremos a ver la colección de Antonio y Carmen. Si alguien va directamente a ver la colección nos podemos encontrar en casa de Antonio y Carmen hacia las 12:30. Hacia las 14h comeremos en el restaurante La Terraza del Museo que se encuentra en el museo de la Ciencia y la Técnica de Cataluña (Rambla de Egara, 270, 08221 Terrassa). El restaurante tiene parking y podremos dejar los coches allí mismo. El precio del menú es de 22 €, incluye un picoteo de primero, un segundo a elegir, la bebida, postre y el café.

Todos aquellos que vengáis, debe escoger el segundo plato entre:

– Secreto de cerdo macerado a la brasa con guarnición

– Lenguado a la plancha con guarnición

Después del almuerzo iremos a ver la colección del Francisco Martínez.

Para apuntarse, puede rellenar el formulario que encontrará en el siguiente link: https://goo.gl/forms/3AuzHQ4GgnDtjfD83 o enviar un correo a president@asac.cat o llamar al 699 956 516 indicando si llevaréis coche propio o no, y las plazas disponibles que tenga, así como también a través del contacto os facilitaremos las direcciones de nuestros socios. Asimismo los que no dispongan de coche y quieran venir, que no dejen de apuntarse ya que siempre suele haber plazas libres !!

Cualquier duda, estamos a vuestra disposición !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s