Revistes, póster, testos i etiquetes

CAT/CAS/ENG

 

Per fi ja disposem en el nostre local social del pòster de la nostra XXIII Exposició de Cactus i Altres Suculentes a l’Umbracle del Parc de la Ciutadella els dies 26 i 27 de maig. Recordeu que l’entrada és gratuïta i podeu fer publicitat de l’esdeveniment recollint els pòsters en el nostre local social. Així, podrem arribar al màxim públic possible: a tots els aficionats i aficionades als cactus i suculentes.

 

També hem realitzat l’enviament de la revista número 81 per tots els nostres socis i sòcies, i col·laboradors d’Europa i Amèrica, on podran gaudir d’articles sobre crestacions, malalties, fotografies, activitats… etc.

 

Recordeu també que teniu a la vostra disposició, com sempre en el nostre local social, de testos recent adquirits de múltiples mides: 7×7, 8×8, 9x9x9.5 (dos tipus: Termof i Injectat), 11x11x12, 12x12x20 (negre 2L), 13x13x14 (1.65L), 16x16x23.5, i etiquetes 16×100 mm (blanques) o 30 cm (grogues). Així que ja podeu començar a posar les vostres col·leccions a punt per l’exposició!


 

Por fin ya disponemos en nuestro local social del póster de nuestra XXIII Exposición de Cactus y Otras Suculentas en el Umbracle del Parque de la Ciudadela los días 26 y 27 de mayo. Recordad que la entrada es gratuita y podéis hacer publicidad del evento recogiendo los pósteres en nuestro local social. Así, podremos llegar al máximo público posible: a todos los aficionados y aficionadas a los cactus y suculentas.

 

También hemos realizado el envío de la revista número 81 para todos nuestros socios y socias, y colaboradores de Europa y América, donde podrán disfrutar de artículos sobre crestaciones, enfermedades, fotografías, actividades… etc.

 

Recordaos también que tenéis a vuestra disposición, como siempre en nuestro local social, macetas recién adquiridas de múltiples tamaños: 7×7, 8×8, 9x9x9.5 (dos tipos: Termof e Inyectada), 11x11x12, 12x12x20 (negra 2L), 13x13x14 (1.65 L), 16x16x23.5, y etiquetas 16×100 mm (blancas) o 30 cm (amarillas). ¡Así que ya podéis empezar a poner las colecciones a punto para la exposición!


 

Finally we have at our social local the poster of our XXIII Exposition of Cactus and Other Succulents at the Umbracle of Parc de la Ciutadella the 26th and 27th of may. Remember that the entrance is completely free and you can publicize the event collecting the posters in our social local. In this way, we could arrive to the maximum public: to all the people enthusiastic about cactus and succulents.

 

Also, we have send the magazine number 81 to all our members and collaborators from Europe and America, on where you will enjoy articles about crestations, illnesses, pictures, activities… etc.

 

Remember also that you have at your disposal, as always in our social local, pots recently bought from multiple sizes: 7×7, 8×8, 9x9x9.5 (two types: Termof and Inyectada), 11x11x12, 12x12x20 (black 2L), 13x13x14 (1.65 L), 16x16x23.5, and labels 16×100 mm (white) o 30 cm (yellow). So you can start to prepare you collections to be ready for the exposition!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s