S’acosta la EXPO !!

CAT/ESP

Amigues, amics, col·laboradors, persones del món…

Ja podeu començar a seleccionar les vostres plantes per a l’exposició d’ASAC, a més aquest any tindrem una altra oportunitat de mostrar les nostres joies a Arenys de Mar, en breus us informarem d’aquesta última notícia… només avancem que serà el cap de setmana del 2 i 3 de juny!!

— 26 i 27 de MAIG DE 2018

23 Exposició de cactus i altres suculentes

L’exposició anual d’ASAC serà el cap de setmana del 26-27 de maig a l’Umbracle de la Ciutadella. El tema del monogràfic és: Cactus Gelats (cactus en hiverns freds). Els cactus que poden aguantar hiverns amb neu i gelades fortes, per exemple els que venen de Canadà, de zones fredes d’EEUU o de zones molt al sud o molt elevades de Sud-Amèrica.

Si teniu cactus com:

Austrocactus, Chamaecereus, Corynopuntia: clavata i parishii, Cylindropuntia: acanthocarpa, davisii, echinocarpa, imbricata, kleiniae, leptocaulis, viridiflora, whipplei, Echinocereus: baileyi, coccineus, engelmannii, fasciculatus, reichenbachii, roemeri, triglochidiatus, viridiflorus, Escobaria, Gymnocalycium gibbosum, Maihuenia, Opuntia: aciculata, azurea, basilaris, compressa, engelmannii, erinacea, fragilis, humifusa, hystricina, macrocentra, macrorhiza, phaeacantha, polyacantha, pottsii, rastrera, rhodantha, rutila, sanguinicula, ursina, utahensis, violacea, xanthostemma, Pediocactus simpsonii, Sclerocactus

O suculentes com:

Agave neomexicana, parryi, toumeyana, utahensis, Crassula sarcocaulis, Dasylirion texanum, wheeleri, Delosperma, Hesperaloe parviflora, Orostachys fimbriata, spinosa, Sedum acre, Sempervivum arachnoideum

Us agrairíem que les portéssiu a l’expo per poder ensenyar-les al monogràfic. Si ho feu, aviseu a l’Alex al mail de info@asac.cat

A banda de les plantes del monogràfic us animem com cada any a portar plantes de la vostra col·lecció. Aquest any els socis que exposin plantes tindran una taula que podran decorar com vulguin. Per tal d’organitzar les taules és important que comuniqueu amb la màxima antelació si portareu plantes a president@asac.cat o al telèfon d’ASAC (699 95 65 16).

Esperem la vostra participació en les diverses tasques que comporta l’organització com poden ser: servei de vigilància, muntatge – desmuntatge, etc. Tots els que estigueu interessats, preguem que el més aviat possible contacteu amb Josetxu (mòbil ASAC 699 95 65 16 o correu president@asac.cat).

A l’igual que en anys anteriors, a l’exposició tindrem una zona de venda de plantes amb els viveristes: Astrophytumland, Cactusloft, Cact’Eus, Bromelia BCN, Floranova.

L’horari d’obertura és: dissabte 26 maig 2018 de 10h a 20 hores i diumenge 27 maig 2018 de 10 a 18 hores.

Diumenge, a partir de l’hora de tancament de l’Exposició, es farà l’acte de lliurament dels premis a la millor col·lecció i millor exemplar exposats. En aquest mateix acte es lliurarà el premi del XXI Concurs de Fotografia

Tots els socis que estiguin interessats a fer divulgació de l’EXPO, tenim ja a la seva disposició cartells, que poden recollir al nostre local social els dimecres de 19 a 20:30 h.

Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició!!!!


CAST

Amigas, amigos, colaboradores, personas del mundo…

Ya podéis empezar a seleccionar vuestras plantas para la exposición de ASAC, además este año tendremos otra oportunidad de mostrar nuestras joyas en Arenys de Mar, en breves os informaremos de esta nueva noticia… sólo avanzamos que os tenéis que reservar el fin de semana del 2 y 3 de junio!

— 26 y 27 de MAYO DE 2018

23 Exposición de cactus y otras suculentas

La exposición anual de ASAC será el fin de semana del 26-27 de mayo en el Umbracle de la Ciutadella. El tema del monográfico es: Cactus Helados (cactus en inviernos fríos). Los cactus que pueden aguantar inviernos con nieve y heladas fuertes, por ejemplo los que vienen de Canadá, de zonas frías de EEUU o de zonas muy al sur o muy elevadas de Sudamérica. Si tenéis cactus como:

Austrocactus, Chamaecereus, Corynopuntia: clavata i parishii, Cylindropuntia: acanthocarpa, davisii, echinocarpa, imbricata, kleiniae, leptocaulis, viridiflora, whipplei, Echinocereus: baileyi, coccineus, engelmannii, fasciculatus, reichenbachii, roemeri, triglochidiatus, viridiflorus, Escobaria, Gymnocalycium gibbosum, Maihuenia, Opuntia: aciculata, azurea, basilaris, compressa, engelmannii, erinacea, fragilis, humifusa, hystricina, macrocentra, macrorhiza, phaeacantha, polyacantha, pottsii, rastrera, rhodantha, rutila, sanguinicula, ursina, utahensis, violacea, xanthostemma, Pediocactus simpsonii, Sclerocactus

O suculentas como:

Agave neomexicana, parryi, toumeyana, utahensis, Crassula sarcocaulis, Dasylirion texanum, wheeleri, Delosperma, Hesperaloe parviflora, Orostachys fimbriata, spinosa, Sedum acre, Sempervivum arachnoideum

Os agradeceríamos que las trajeseis a la expo para poderlas enseñar en el monográfico y aviséis a Alex al email: info@asac.cat

Además de las plantas del monográfico os animamos como cada año a traer plantas de vuestra colección. Este año los socios que expongan plantas tendrán una mesa que podrán decorar como quieran. A fin de organizar las mesas es importante que comuniquéis con la máxima antelación si traeréis plantas y que lo comuniquéis al móvil ASAC 699 95 65 16 o correo electrónico president@asac.cat.

Esperamos vuestra participación en las diversas tareas que comporta la organización como son: servicio de vigilancia, montaje – desmontaje, etc. Todos los que estéis interesados, rogamos que contactéis con Josetxu lo más pronto posible (móvil ASAC 699 95 65 16 y correo electrónico president@asac.cat)

Igual que en años anteriores, en la exposición tendremos una zona de venta de plantas con los viveristas: Astrophytumland, Cactusloft, Cact’Eus, Bromelia BCN, Floranova.

El horario de apertura es: sábado 26 mayo 2017 de 10 a 20 horas y domingo 27 mayo 2017 de 10 a 18 horas.

Domingo, a partir de la hora de cierre de la Exposición, se hará el acto de entrega de los premios a la mejor colección y mejor ejemplar expuestos. En este mismo acto se entregará el premio del XXI Concurso de Fotografía

Todos los socios que estén interesados en hacer divulgación de la EXPO, tienen a su disposición carteles, que pueden recoger en nuestro local social los miércoles de 19:00 a 20:30 h.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s