XXII Concurs de Fotografia

Coincidint amb l’Exposició anual farem el concurs a la millor fotografia de cactus o altres plantes crasses.

Les bases del concurs són les següents:

OBJECTIU: Fomentar l’observació dels cactus i altres suculentes, i al mateix temps potenciar la participació en les activitats d’ASAC .

PARTICIPANTS: Tots els socis d’ASAC.

 

OBRES: Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, no han d’haver estat publicades ni premiades amb anterioritat. Cada participant podrà presentar fins a dos fotografies, de 13x18cm en paper. Darrere de les fotografies constarà un pseudònim. A banda, i en un sobre tancat, constaran l’autèntic nom, l’adreça i el telèfon de l’autor. Es lliurarà tot junt dins d’un altre sobre. Tal i com ja es va fer en les darreres edicions, les fotografies poden estar tractades amb programes informàtics i es poden retocar.

ENVIAMENT D’OBRES: Els participants hauran de lliurar les fotografies en un sobre tancat a un membre de la junta els dimecres al local social de 19 a 20,30 hores fins al dimecres dia 15 de maig. Divendres dia 17 es podran lliurar fins a les 18:00 h a l’Umbracle del Parc de la Ciutadella

DRETS: La fotografia guanyadora passarà a formar part de l’arxiu d’ASAC, que podrà utilitzar-la esmentant sempre el seu autor.

DEVOLUCIÓ D’OBRES: Els participants podran recollir les fotografies no guanyadores, durant els 15 dies següents al concurs, al local social. Les obres no recollides en aquest termini, quedaran en propietat d’ASAC.

PREMI: Es concedirà un premi, consistint en un exemplar de cactus o suculenta. El premi no es pot declarar desert.

JURAT: Tots els socis podran votar durant l’exposició la fotografia que més els hi agradi.

VEREDICTE: Es farà públic el diumenge 19 durant la cloenda de l’Exposició 2019 d’ASAC, on es lliurarà el premi al guanyador.

EXPOSICIÓ: Totes les fotografies participants seran mostrades a l’Exposició anual. Es mostraran al web d’ASAC i les guanyadores seran publicades a la nostra revista Suculentes.

Animeu-vos i prepareu la vostra càmera fotogràfica per participar en el concurs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s