18-19/5/2019: 24 Exposició de cactus i altres suculentes

24 Exposició de cactus i altres suculentes

La data de l’exposició anual d’ASAC a l’Umbracle de la Ciutadella serà el cap de setmana del 18 i 19 de maig. El tema del monogràfic és: Ariocarpus.

A l’igual que en anys anteriors, a l’exposició tindrem una zona de venda de plantes amb els següents viveristes previstos.

— Astrophytumland , de Miguel Mestre

— Cactusloft

— Bromelia BCN

— ASAC-Floranova

Esperem la vostra participació en les diverses tasques que comporta l’organització com poden ser: servei de vigilància, muntatge – desmuntatge, etc. Tots els que estigueu interessats, preguem que el més aviat possible contacteu mitjançant el correu electrònic info@asac.cat.

Com vam fer l’any passat les col·leccions de plantes les col·locarem en taules cobertes amb una funda negra. Els socis que exposin plantes tindran una taula que podran decorar com vulguin. Per tal d’organitzar les taules és important que comuniqueu amb la màxima antelació si portareu plantes.

L’horari d’obertura és el següent:

Dissabte 18 maig 2017 de 10 a 20 hores

Diumenge 19 maig 2017 de 10 a 18 hores

Diumenge, a partir de l’hora de tancament de l’Exposició, es farà l’acte de lliurament dels premis a la millor col·lecció i millor exemplar exposats. En aquest mateix acte es lliuraran els premis del XXII Concurs de Fotografia

Tots els socis que estiguin interessats a fer divulgació de l’EXPO, tindran a la seva disposició cartells, que podran recollir al nostre local social els dimecres de 19 a 20:30 h. Tan bon punt tinguem els cartells ho publicarem a Facebook i al web. Agrairíem molt la vostra col·laboració.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s