Assemblea extraordinària (09/02/2019)

L’assemblea va tenir lloc el 9 de febrer a la biblioteca Sant Ildelfons de Cornellà de Llobregat. Un dels punts més importants del dia era l’elecció del nou president d’ASAC. Es va aprovar l’acta corresponent a l’última assemblea. Es va aprovar el tancament dels comptes de l’any 2018 i es va presentar la previsió del pressupost pel 2019. Es va dissoldre la junta i es va obrir un torn de paraules per parlar de la situació d’ASAC i presentar les candidatures a la presidència. Després d’un debat en el que no van sortir candidats, l’Alex Bunkenburg es va oferir com a candidat a president per evitar el tancament d’ASAC i l’assemblea va acceptar la seva candidatura per unanimitat. La Neus Cabanes es manté com a tresorera i la Laia Haurie serà la secretària. Diversos socis es van presentar voluntaris per col·laborar ja sigui estant a la junta o amb tasques puntuals. En les properes setmanes el president es reunirà amb els voluntaris per conformar la nova junta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s