Assemblea extraordinària (09/02/2019)

L’assemblea va tenir lloc el 9 de febrer a la biblioteca Sant Ildelfons de Cornellà de Llobregat. Un dels punts més importants del dia era l’elecció del nou president d’ASAC. Es va aprovar l’acta corresponent a l’última assemblea. Es va aprovar el tancament dels comptes de l’any 2018 i es va presentar la previsió del pressupost pel 2019. Es va dissoldre la junta i es va obrir un torn de paraules per parlar de la situació d’ASAC i presentar les candidatures a la presidència. Després d’un debat en el que no van sortir candidats, l’Alex Bunkenburg es va oferir com a candidat a president per evitar el tancament d’ASAC i l’assemblea va acceptar la seva candidatura per unanimitat. La Neus Cabanes es manté com a tresorera i la Laia Haurie serà la secretària. Diversos socis es van presentar voluntaris per col·laborar ja sigui estant a la junta o amb tasques puntuals. En les properes setmanes el president es reunirà amb els voluntaris per conformar la nova junta.

1 Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s