9-10/3/2019: Fira de l’arbre de Mataró

Aquest any els organitzadors de la Fira de l’arbre de Mataró ens han convidat a ensenyar una mostra de les nostres plantes al seu espai d’exposició durant la fira. Es tracta d’una sala amb taules que quedarà tancada per la nit. Pels que heu estat altres anys a la fira és l’espai anomenat la Caseta del negret. Necessitem que us animeu a portar plantes per aconseguir que l’espai faci goig. Us podeu posar en contacte amb la Laia (606197403, sortides@asac.cat) per informar-li si portareu plantes i també si teniu plantes però us és difícil portar-les fins a Mataró, ja que segurament podrem organitzar-nos per transportar-les. Muntarem l’exposició durant el divendres 8 a la tarda i podrem desmuntar entre el diumenge al vespre i el dilluns 11. També faran falta voluntaris per estar-hi durant el cap de setmana. Dissabte l’horari serà de 9 a 21h i diumenge de 9 a 20h. Pels que no conegueu la fira val la pena venir i donar una volta  per veure les diferents paradetes i gaudir de les activitats que fan al llarg del dia. La fira es celebra en el Parc Central de Mataró.

Al mateix recinte, el dissabte a la tarda l’Alexander Bunkenburg farà una xerrada-taller sobre iniciació als cactus i com tenir-ne cura.

https://www.femturisme.cat/ca/agenda/fira-de-larbre-i-la-natura-de-mataro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s