18/12/2016: Visita la Fàbrica d’Anís del Mono i dinar de Nadal

18 DE DESEMBRE DE 2016

Hem fet un canvi en el dia de la celebració de Nadal per poder visitar la Fàbrica d’Anís del Mono de Badalona.

La Fàbrica d’Anís va ser fundada l’any 1870 pels germans Bosch i va esdevenir la fàbrica d’anisats més important de Badalona. Durant la visita coneixerem el sistema de producció artesanal i podrem visitar l’edifici modernista.

Us proposem trobar-nos a les 9:45h al bar El Pont del Petroli (Passeig Marítim 25, 08912 Badalona). Un cop haguem agafat forces amb un esmorzar començarem una ruta amb audioguia pel litoral de Badalona. Aquesta visita ens permetrà conèixer elements característics del litoral badaloní com El Pont del Petroli, l’Escola del Mar o la Platja dels Pescadors. Aquesta visita és gratuïta.

A les 11:15 ens trobarem davant de la Fàbrica d’Anís del Mono per començar la visita a les 11:30h. Si algú vol venir directament a la visita a la fàbrica l’adreça és: c/ Eduard Maristany, 115. Badalona. El preu de la visita a la fàbrica és de 5,5€ per persona i té una durada aproximada de 1h30min.

A les 14h celebrarem el dinar de Nadal en el restaurant La Sargantana (Sant Sebastià, 2, 08911 Badalona). En el camí de la platja al restaurant podrem acabar d’escoltar les explicacions de l’audioguia sobre el carrer del Mar de Badalona i fer un agradable passeig pel centre històric.

Si veniu en transport públic teniu diverses opcions:

  • Rodalies RENFE: parada Badalona
  • Metro: Badalona Pompeu Fabra (Línia 2)

Si veniu en cotxe a l’oficina de turisme de Badalona ens han indicat que al costat de l’estació de RENFE, a la banda de mar, hi ha una esplanada de sorra on es pot aparcar gratuïtament. També ens han informat que la zona blava no es paga els diumenges.

En el moment d’apuntar-vos a aquesta activitat heu d’escollir el segon plat del menú que ens han preparat.

Durant el dinar escollirem per votació el tema de la propera exposició.

 

Menú La Sargantana

Entrant fred individual, tastets de:

  • Escalivada amb anxova
  • Bacallà fumat amb favetes

Entrant calent individual

  • Escudella i pilota

Segon a triar:

  • Rostit de llata de vedella eco amb prunes i pinyons
  • Bacallà a la badalonina

Postres a triar:

  • Pa de pessic de xocolata amb gelat de vainilla
  • Pastís brooklyn de formatge
  • Pastís libanès de taronja amb xocolata calenta
  • Gelats variats: vainilla, llimona, xocolata belga i crema catalana

Begudes i cafè

El preu del menú és de 26€

Per apuntar-vos i escollir els plats podeu fer-ho mitjançant el següent link:

https://goo.gl/forms/4RGU0utWGgWZGRDA2

O trucant a la Laia al tel. 606197403 o al correu sortides@asac.cat abans del 12 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s