11/2/2017 Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró

11/2/2017 – 12/2/2017

Us recordem que ASAC estarà present a la Fira de l’arbre de Mataró amb una parada i necessitem voluntaris per estar-hi durant el cap de setmana. Pels que no la conegueu val la pena venir i donar una volta  per veure les diferents paradetes i gaudir de les activitats que fan al llarg del dia. La fira es celebra en el Parc Central de Mataró. Els que us vulgueu apuntar com a voluntaris podeu posar-vos en contacte amb Joan Bofill al telèfon 699956516.

Fira de l’arbre de Mataró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s