15/10/2022 Monogràfic Marimurtra Orquídies

El dissabte 15/10/2022 9:00 – 17:00 hi haurà un monogràfic sobre orquídies al Marimurtra. Costa €15 d’entrada. Informació a http://marimurtra.cat/monografic.

La Fundació Carl Faust organitza una jornada sobre orquídies al Jardí Botànic Marimurtra

Aquest ‘Monogràfic Marimurtra’ es farà el proper dissabte 15 d’octubre durant tot el dia al Jardí Botànic de la Costa Brava

El Monogràfic Marimurtra és una jornada dedicada específicament a un grup o família botànica. En aquesta ocasió, a les orquídies. L’esdeveniment està concebut com un punt de trobada per a botànics, jardiners i aficionats a la família de les orquídies.

Durant el dia 15 d’octubre, es parlarà d’orquídies i s’aprofundirà en tècniques de reproducció i cultiu, així com d’aclimatació al cultiu exterior. A banda de les sessions de tipus més teòric, la jornada també inclou una demostració pràctica i una visita als vivers de reproducció del Jardí Botànic Marimurtra.

El monogràfic s’ha organitzat conjuntament amb l’ACAO (Associació Catalana d’Amics de les Orquídies) i comprarà també amb la participació del GOC (Grup Orquidològic de Catalunya) depenent del IEC.

El programa inclou una introducció a la seva caracterització botànica de la mà del Dr. Josep Antonio Rosselló i continuarà amb una presentació a càrrec de Lluís Salvador (GOC). Finalment, Pere Arche i Jordi Rovira faran una presentació i demostració d’orquídies exòtiques.

Durant tota la jornada també i haurà exposició i venta d’orquídies.

La informació d’aquesta jornada es pot trobar a https://marimurtra.cat/producte/monografic-orquidies/

La Fundació Privada Carl Faust va ser creada el 1951 per Carl Faust amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva obra, el Jardí Botànic Marimurtra. Entre els seus objectius fundacionals hi figuren “…la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques…”.

El Jardí Botànic Marimurtra té la qualificació de Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 la Fundació Carl Privada Carl Faust va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

11.10.2022

Fundació Carl Faust

comunicacio@marimurtra.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s