29/09/21 a les 19:30 Vídeo-conferència: Introducció a les plantes suculentes: Què i quines són

En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració de l’expert en cactus i suculentes Elías Usinger, tècnic agrònom dedicat a el cultiu de cactus i suculentes des del 2013. És col·laborador i encarregat de propagació en cactus Mendoza (viver majorista a Argentina). També és col·laborador en Cactus Andes i Flora en Arida vivero a Xile. Emprenedor a YuYu Cactus i amant de la ciència, les plantes i el medi ambient. Per a aquesta ocasió ens ha proposat el següent tema: – Introducció a les plantes Suculentes: Què i quines són.

Com ja és habitual farem servir el programa Jitsi Meet. El link és: https://meet.jit.si/asac-plantas suculentas

Charla en castellano

En esta ocasión contamos con la colaboración del experto en cactus y suculentas Elías Usinger, técnico agrónomo dedicado al cultivo de cactus y suculentas dede el 2013, colaborador y encargado de propagación en Cactus Mendoza (vivero mayorista en Argentina). También es colaborador en Cactus Andes y Flora en Arida Vivero en Chile, emprendedor en YuYu Cactus y amante de la ciencia, las plantas y el medio ambiente. En esta ocasión nos ha propuesto el siguiente tema:

– Introducción a las plantas suculentas: Qué y cuáles son.

Como ya es habitual utilizaremos el programa Jitsi Meet. El enlace es: https://meet.jit.si/asac-plantas suculentas

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s