Vídeo-conferència: Ariocarpus i altres espècies lentes de méxic-Dissabte 17/04/21 A les 11:00(Editat)

Dissabte 17 d’Abril a les 11:00 hores vídeo-conferència a càrrec d’Andrea Cattabriga.

Programa:

  • Ariocarpus i altres espècies lentes de Mèxic
  • Com conrear-les i protegir-les

Conexió amb l’aplicació Jitsi Meet

(Conferència en castellà)

Enllaç: https://meet.jit.si/mondocactus

Andrea Cattabriga és el fundador i propietari del viver de cactus Mondocactus i a més el fundador i ànima de la Festa del Cactus de Bolonya, a Itàlia. Gran coneixedor i conreador de les suculentes i els cactus i el seu cultiu respectant i intentant imitar les condicions de clima, sòl i altres característiques de les plantes en el seu hàbitat natural. A més és un gran defensor i activista en contra de la recol·lecció i tràfic il·legal de plantes del seu hàbitat. En la Conferència ens parlarà d’aquests dos temes tan interessants. Esteu tots convidats.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Sábado 17 de abril a las 11:00 horas vídeo-conferencia cargo de Andrea Cattabriga.

Programa:

  • Ariocarpus y otras especias lentas de Méjico.
  • Como cultivarlas y protegerlas.

(Conferencia en castellano)

Conexión con la aplicación Jitsi Meet

Enlace: https://meet.jit.si/mondocactus

Andrea Cattabriga es el fundador y propietario del vivero de cactus Mondocactus y además el fundador y alma de La Festa del Cactus de Bolonia, en Italia. Gran conocedor y cultivador de las suculentas y los cactus y su cultivo respetando e intentando imitar las condiciones de clima, suelo y otras características de las plantas en su hábitat natural. Además es un gran defensor y activista en contra de la recolección y tráfico ilegal de plantas de su hábitat. En la Conferencia nos hablará de estos dos temas tan interesantes. Estáis todos invitados.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s