13/7/2019 Visita a Cactus Costa Brava

El dissabte 13 de juliol visitarem el viver Cactus Costa Brava i també l’espectacular col·lecció que fa molts anys va començar l’avi Aldrich. Durant el matí farem les compres als vivers. Després de dinar, cap a les 16h, visitarem la col·lecció privada de la família. Us recomanem que us animeu a conèixer aquesta col·lecció que no està oberta al públic i que té grans exemplars en molt bon estat.

Ens trobarem a les 9:30h a l’estació de servei de l’AP-7 (Km 86) de Maçanet de la Selva (àrea Medas) o si ho preferiu podeu anar directament a Cactus Costa Brava, i ens trobarem allà a les 11h.

Adreça Cactus Costa Brava: Camí vell de Begur s/n, 17213 – Esclanyà, Girona http://cactuscostabrava.com/

Cap a les 13:30 anirem a dinar al restaurant Les Palmeres, C/ Picasso, 24 de Palafrugell. El preu del menú amb beguda és de 25€. Tenen una àmplia selecció de primers, segons i postres que podrem escollir directament al restaurant. Per apuntar-vos, contacteu amb la Laia que organitza i coordina la sortida. Tel. 606197403 o info@asac.cat indicant si portareu cotxe propi o no, i les places disponibles. Així mateix els que no disposin de cotxe i vulguin venir, que no deixin d’apuntar-se ja que sempre acostuma a haver-hi places lliures.

També pots apuntar-te utilitzant el següent formulari (clica a sobre de l’enllaç).

https://forms.gle/Tn6YoG9bw3TAkea86

Data límit per apuntar-se: 8 de juliol.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s