EXPOSICIÓ ASAC 2018

CAT/ESP/ENG

Estem encantats d’anunciar un any més la nostra XXIII exposició anual organitzada per ASAC!! El monogràfic d’aquest any és…

Cactus Gelats: cactus en hiverns freds

El lloc, com els anteriors anys, serà a l’Umbracle del Parc de la Ciutadella.

L’horari d’obertura és el següent:
Dissabte 26 de maig de 2018 de 10: 00h a 20:00h
Diumenge 27 de Maig de 2018 de 10: 00h a 18:00h

Principalment, podreu trobar-nos a l’estand principal per obtenir tota aquella informació que necessiteu sobre l’associació, així com també podrem gaudir dels millors exemplars dels nostres socis i sòcies. També es realitza el nostre concurs intern de fotografia, i del millor exemplar i millor col·lecció; al final de l’exposició, es celebrarà el recompte de vots i lliurament de premis.

D’altra banda, tindrem una zona de venda amb diversos viveristes:

– Astrophytumland, de Miguel Mestre –
– Cactusloft, de Carles Cortés –
– Cact’Eus, d’Emile Hamoniaux –
– Bromelia BCN de Juliol Sánchez –
– Floranova, des de Malgrat de Mar –

Tots aquells interessats a fer promoció de l’Exposició, teniu a la vostra disposició pòsters de la mateixa, que es podran recollir properament (informarem quan estiguin disponibles) pel nostre local social els dimecres de 19:00 a 20:30 hores. Agrairíem molt la vostra col·laboració per a la seva difusió.

Per descomptat que ens agrada publicitar la nostra exposició. Portem 23 edicions i en ella, alguns socis mostren les seves plantes, el que sol ser un motiu de satisfacció personal. També ens agrada conèixer a altres aficionats, que no necessàriament són socis nostres; de fet en cada edició saludem i compartim experiències amb persones que no estan associades, però amb les que des de fa molts anys, mantenim una molt bona relació. finalment aclarir que l’entrada és gratuïta, això sí, també facilitem als nostres socis i a tothom qui vingui, l’oportunitat de comprar plantes a bons viveristes. L’únic benefici que obté l’associació és, a més del gust de reunir-nos i mostrar el que són els cactus i suculentes al públic en general, els bons moments que passem durant aquest cap de setmana.

¡Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Com tots els anys, us esperem il·lusionats i esperem que us agradi la exposició i que gaudiu molt (compreu o no). Estarem allà esperant-vos a tots un any més!!


¡¡Estamos encantados de anunciar un año más nuestra XXIII exposición anual organizada por ASAC!! El monográfico de este año es…

Cactus Helados: Cactus en inviernos fríos

El lugar, como los anteriores años, será en el Umbracle del Parc de la Ciutadella.

El horario de apertura es el siguiente:
Sábado 26 de Mayo de 2018 de 10:00h a 20:00h
Domingo 27 de Mayo de 2018 de 10:00h a 18:00h

Principalmente, podréis encontrarnos en el stand principal para obtener toda aquella información que necesitéis sobre la asociación, así como también podremos disfrutar de los mejores ejemplares de nuestros socios y socias. También se realiza nuestro concurso interno de fotografía, mejor ejemplar y mejor colección; al final de la exposición, se celebrará el recuento de votos y la entrega de premios.

Por otra parte, tendremos una zona de venta con diversos viveristas:

– Astrophytumland, de Miguel Mestre –
– Cactusloft, de Carles Cortés –
– Cact’Eus, d’Emile Hamoniaux –
– Bromelia BCN de Julio Sánchez –
– Floranova, desde Malgrat de Mar –

Todos aquellos interesados en hacer promoción de la Exposición, tienen a su disposición pósters de la misma, que podrán recoger próximamente (informaremos cuando estén disponibles) por nuestro local social los miércoles de 19:00 a 20:30 horas. Agradeceríamos mucho vuestra colaboración para su difusión.

Por supuesto que nos gusta publicitar nuestra exposición. Llevamos 23 ediciones y en ella, algunos socios muestran sus plantas, lo que suele ser un motivo de satisfacción personal. También nos gusta conocer a otros aficionados, que no necesariamente son socios nuestros; de hecho en cada edición saludamos y compartimos experiencias con personas que no están asociadas, pero con las que desde hace muchos años, mantenemos una muy buena relación. Finalmente aclarar que la entrada es gratuita, eso sí, también facilitamos a nuestros socios y a todo el que viene, la oportunidad de comprar plantas a buenos viveristas. El único beneficio que obtiene la asociación es, además del gusto de reunirnos y mostrar lo que son los cactus y suculentas al público en general, los buenos momentos que pasamos durante ese fin de semana.

¡Para cualquier duda, poneros en contacto!

Como todos los años, os esperamos ilusionados y esperamos que os guste la exposición y que disfrutéis mucho (compréis o no). ¡¡Allí estaremos esperándoos a todos un año más!!


We are really pleasant to announce you one more year our XXIII annual exposition organized by ASAC!! Our monographic this year is about…

Frozen Cactus: Cactus in cold winters
It will took place, as in the past years, in the Umbracle of the Parc de la Ciutadella.
The opening time is the following:
Saturday 26th of May 2018 from 10:00h to 20:00h
Sunday 27th of May 2018 from 10:00h to 18:00h
You will find us in the main stand to obtain all the information about the association and also you will have the opportunity to enjoy the best specimens of our members. We will do also our inner photography, best specimen and best collection contests. At the end of the exposition, it will take place the recount of votes and the awards delivery.
On the other hand, we will have a sale area with several nursery workers:
– Astrophytumland, of Miguel Mestre –
– Cactusloft, of Carles Cortés –
– Cact’Eus, of Emile Hamoniaux –
– Bromelia BCN, of Julio Sánchez –
– Floranova, from Malgrat de Mar –
All people interested in promoting the Exposition have at their disposal some posters, which can be collected shortly (we will inform you when they are available) in our social establishment on Wednesdays from 19:00 to 20.30h. We will thank a lot your collaboration to diffuse it.
Of course we like to advertise our exposition: we have already made 23 editions and, on them, many members show their plants, which normally is a personal satisfaction. We also like to meet other enthusiastic people about cactus, which are not necessarily members of the association; indeed, in each edition we greet and share experiences with many people that are not associated but we maintain with them a really good relationship since many years. Finally, we would like to clarify that the entrance is completely free although we favour all our members and everyone who is coming the opportunity to buy plants to fantastic plant nurseries. The only benefit that the association obtains is to enjoy meeting all together and show to the general public what cactus and succulent plants really are; also, of course, we take with us all the good moments that we spend during that weekend.
In case of any doubt, please contact us!
As all the years, we wait for you really excited and we hope you like and enjoy a lot the exposition (either if you buy new plants or not). We will be there waiting for you one more year!
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s