3 i 4/03 – Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró 2018

Hola família cactusera!

Ara sí!!!! Com cada any, es celebra la Fira de l’Arbre i la Natura a Mataró. A les dos imatges que adjuntem a la publicació, hi podeu trobar tota la informació referent a les activitats, com arribar, etc. Es celebra el cap de setmana del 3 i 4 de març, reserveu-vos la data!!! 😉 Esperem veure-us a tots allà, us esperem al nostre stand!! Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició, i per més info, us deixem el link directe (https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-2150-cat-fir… )

Una abraçada 🌵


¡Hola familia cactusera!

¡Ahora sí! Como cada año, se celebra la Feria del Árbol y la Naturaleza en Mataró. En las dos imágenes que adjuntamos en la publicación podéis encontrar toda la información referente a las actividades, cómo llegar, etc. Se celebra el fin de semana del 3 y 4 de marzo, ¡¡¡reservaros la fecha!!! ¡Esperamos veros a todos allí, os esperamos en nuestro stand! Cualquier duda, estamos a vuestra disposición, y para más info, os dejamos el link directo  (https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-2150-cat-fir… )

Un abrazo 🌵

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s