25/11/2017 Jornada d’intercanvi de plantes i taller d’identificació

Durant aquesta jornada podrem intercanviar o regalar plantes, llavors i consells entre tots els socis assistents. Recordeu que els socis que portin plantes tindran preferència a l’hora de l’intercanvi. Us animem a participar, segur que torneu a casa amb noves adquisicions per a les vostres col·leccions.

Aquest any combinarem l’intercanvi amb un taller d’identificació de cactus que farà l’Alex Bunkenburg. Habitualment fèiem la jornada a la Fàbrica del Sol, però en aquests moments l’edifici es troba en obres, per tant la farema la biblioteca Sant Ildefons a la Plaça Carles Navales a Cornellà.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s