Volem agrair a l’Antonio i el Jordi que ens mostrin les seves col·leccions. Ens trobarem per esmorzar a les 9:30h a l’àrea de servei del Penedès (àrea Medas) i a les 10h sortirem cap a Bonastre on visitarem el fantàstic jardí de l’Antonio Díaz. Cap a les 14h anirem a dinar al restaurant Novus, a la Urbanització La Papiola, carrer d’Albinyana, 53, d’Albinyana. Després visitarem la col·lecció́ del Jordi Larregula a La Bisbal del Penedès.
El preu del menú és de 26€ (inclou beguda, postres i cafè). Heu d’escollir un primer, un segon i les postres entre les següents opcions:
Primers:
- Croquetes casolanes de cua de bou.
- Canelons de verdures amb beixamel de xampinyons.
- Sopa de ceba gratinada.
- Formatge brie a la planxa amb confitura de tomàquet.
- Calamars a la romana casolans.
- Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà.
- Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de maduixa.
- Carpaccio de gamba vermella amb oli de tòfona.
- Milfulles de poma amb foie.
- Tàrtar de tonyina amb guacamole.
- Xató de la casa.
Segons
- Bacallà al pil pil a baixa temperatura.
- Lluç farcit de bou de mar.
- Filets de llenguado amb salsa de suquet.
- Canelons d’ànec amb foie.
- Costelles de xai a la brasa.
- Secret ibèric a la brasa.
- Entrecot de vedella a la brasa.
- Paella de marisc amb gambes i escamarlans.
- Fideuà.
Postres
- Tiramisú casolà.
- Carpaccio de pinya amb crema.
- Escuma de coco amb gelat de maracujà.
- Xocolata en tres textures.
- Gelat.
- Crema catalana casolana.
Per apuntar-vos, contacteu amb la Laia que organitza i coordina la sortida. Tel. 606197403 o sortides@asac.cat indicant si portareu cotxe propi o no, i les places disponibles. Així mateix els que no disposin de cotxe i vulguin venir, que no deixin d’apuntar-se ja que sempre acostuma a haver-hi places lliures. També pots apuntar-te utilitzant el següent formulari (https://goo.gl/forms/Joa7tLQ9nWhdRYIr2).
Data límit per apuntar-se: 15 de juny.