7/6/2017: Taller Cultiu de Copiapoa

Quan: 19:30

On: local social (Hotel d’Entitats Sanfeliu, Passeig dels Cirerers 56-58, 08906 L’Hospitalet de Llobregat)

El soci Vincenç Tatay ens explica com cuidar les plantes del gènere xilè Copiapoa. Aquestes plantes venen d’habitats molt i molt secs. Recordo haver preguntat un senyor a poble de Taltal a la costa pacífica xilena (on creixen Copiapoas) “Cuando llovió la última vez?” i ell es va posar a pensar … “Hace ocho años creo.”. Les plantes reben algo d’humetat de la boira que puja des del Pacífic. És difícil o impossible recrear aquelles condicions en cultiu i sovint una magnífica Copiapoa (no són barates) ens mor de podrició. En Vicenç ens explicarà com des de fa anys aconsegueix mantenir-les vives, i creixent i amb alguna flor. Porteu preguntes i plantes.

IMG_1061

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s