5/4/2017 19:30: Taller empelts de cactus

El nostre soci Xavi Romera dirigirà un taller sobre empelts de cactus, sobretot cactus petits, i sobretot en Pereskiopsis. Podeu portar alguna planta, totes les que vulguin empeltar. Mirarem la possibilitat de fer-ho, no sempre és possible. Farem un empelt en els principals peus de empelts com per exemple el Sant Pere i el Myrtillocactus.

Tots benvinguts, socis i visitants.

És el primer d’una sèrie de tallers que seran cada primer dimecres de mes.

2 Comments

  1. Bon dia,

    també està obert als no socis? us segueixo al facebook i us he anat a veure a alguna expo.
    Fa uns dies vaig trobar una Euphorbia de 1,20 cm que algú había tirat a les escombraries i la vaig portar cap a casa (com es pot llençar un ésser viu!!!) Li cal trasplantament, però no quina és la barreja de terres exactament (les barreges comercials que venen no em funcionen gaire, amb les pluges de tardor-hivern alguns cactus es podreixen) i no sé com fer-ho sense fer malbé una planta tan grossa.

    1. Els tallers estan oberts a visitants que no són socis, com (gairebé) totes les nostres activitats.

      Per plantar un monstre d’Euphorbia, millor el taller el dia 3/5/2017 sobre terres, testos, i planter. Hem canviat les dates. Si vols i pots, porta-la allí la transplantem sense morir ni ella ni nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s