Cactus Day a Badaterra

El proper 11 de Març dintre de l’esdeveniment Badaterra a Badalona es celebra el “l Cactus Day “ dedicat al mon dels cactus, i estem convidats a participar; la Junta va creure convenient aprofitar l’ocasió per fer divulgació de la nostre Associació muntant una petita exposició de les nostres plantes, i fer unes xerrades i tallers de planters, empelts, transplantaments, etc…..

Com tots sabeu, organitzar un acte així, per senzill que sigui, requereix una feina, que si es pot repartir és molt més agradable i menys feixuga, pel que os demano i agrairia molt la vostre participació, aportant alguna planta o simplement tenint presència a la carpa informant a la gent.

Dia 11 de Març de 2017 , Plaça Pompeu i Fabra a Badalona  de 10 h mati a 21 h.

Els que estigueu disposats a fer divulgació de l´ASAC en aquest acte, podeu trucar al telèfon de l’associació 699 95 65 16 o al correu electrònic particular margajon@ono.com , abans del dia 4 de Març, per poder fer l’organització.

Més informació: https://www.facebook.com/badaterra/ i http://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/badaterra-badalona

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s