DOMICILIACIONS BANCÀRIES QUOTES SOCIS

S’han produït alguns errors en les domiciliacions de les quotes de soci d’ASAC. Un dels motius principals és el canvi de número de compte. Això és especialment rellevant en aquests moments que molts de nosaltres tenim un número de compte nou, tot i no haver canviat de banc, degut a l’extinció o fusió d’entitats bancàries. Molts dels afectats eren clients de la Caixa de Catalunya, ara BBVA. Si algú de vosaltres es troba en aquesta situació si us plau feu-li arribar el vostre nou número de compte i DNI a la secretària, Laura Barrio (secretari@asac.cat).

En aquests moments aquesta situació afecta aproximadament un 15% dels nostres ingressos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s