Loteria de Nadal 2016

Ja tenim el número de la loteria de Nadal, el 27182. Podeu passar a buscar els talonaris els dimecres pel local d’ASAC o de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h per Cactus Gallery (C/ Madrazo 2). Com sabeu la loteria és un gran ajut per a la tresoreria  de l’associació i us agraïm molt la vostra col·laboració en la venta dels talonaris.

Recordar-vos també que us esperem cada dimecres al nostre local social, on de 19 a 21 hores podreu consultar els llibres de la biblioteca que estan a disposició de tots els socis o emportar-vos-els en préstec. Carme Romero, responsable de la biblioteca us atendrà molt amablement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s