12/11/2016 Jornada d’intercanvi de plantes

12 DE NOVEMBRE DE 2016

Durant aquesta jornada podrem intercanviar o regalar plantes, llavors i consells entre tots els socis assistents. Recordeu que els socis que portin plantes tindran preferència a l’hora de l’intercanvi. Us animem a participar, segur que torneu a casa amb noves adquisicions per a les vostres col·leccions.

L’intercanvi tindrà lloc a la Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit 1, Barcelona). Podeu arribar en metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella /Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 36, 45, 59 i 92; o TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4).

Horari: 10:30 a 13:30h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s