Voleu acollir dos Echinocactus grusonii refugiats?

Echinocactus grusonii Echinocactus grusonii

La ciutadana L.A. ens ha contactat perquè tenia dos Echinocactus grusonii que ja no caben al seu nou pis. De moment, jo (Alex) els tinc a casa meva, però necessiten una casa nova on poden començar una nova etapa a les seves vides. Han fet totes les seves vides junts i voldrien continuar junts.

Si algú té lloc per plantar-los en terra lliure, això seria el millor. Si no, obviament necessiten testos nous amb urgència. Estic disposat a trasplantar-los en testos més grans, si els nous pares adoptius ho veuen difícil. Els puc portar amb cotxe a algun lloc, si no els podeu recollir. He d’advertir que pesen un c***ó, i per tant els portaré a la jornada d’intercanvi — però només si algú em diu amb antelació que els vol.

Medeixen uns 35cm de diametre i estan en estat perfecte. Amb més espai, podrien començar a florir aviat. Són de bona personalitat. No hi haurà problemes d’integració.

Els vols? Email: alex@inspiracio.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s