VISITA A CACTUS COSTA BRAVA

El dissabte 11 de juliol visitarem la col·lecció privada de Cactus Costa Brava. A més de ser uns importants viveristes, ja fa molts anys l’avi Aldrich va començar una col·lecció de cactus que és espectacular i val molt la pena conèixer.
Ens trobarem a les 10h a l’estació de servei de l’AP-7 (Km 86) de Maçanet de la Selva o si ho preferiu podeu anar directament a Cactus Costa Brava, i ens trobem allà a les 11:30h.

Adreça Cactus Costa Brava:
Camí vell de Begur s/n, 17213 – Esclanyà, Girona

Després farem un dinar de germanor al restaurant Les Palmeres, C/ Picasso, 24 de Palafrugell. El preu del menú amb beguda i cafè és de 20€. Tenen una àmplia selecció de primers, segons i postres que podrem escollir directament al restaurant.

Per apuntar-vos, contacteu amb la Laia que organitza i coordina la sortida. Tel. 606197403 o sortides@asac.cat indicant si portareu cotxe propi o no, i les places disponibles. Així mateix els que no disposin de cotxe i vulguin venir, que no deixin d’apuntar-se ja que sempre acostuma a haver-hi places lliures. També pots apuntar-te utilitzant el següent formulari (clica a sobre del link).

Formulari

Data límit per apuntar-se: 1 de juliol.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s