Pel dinar de Nadal, aquest any hem escollit la bonica ciutat de Sitges.
Com a visita cultural, visitarem:
- Palau Maricel: El Palau de Maricel és un dels edificis més emblemàtics de Sitges. Integrat en el conjunt artístic i monumental de Maricel, també se’l coneix com Maricel de Terra, per diferenciar-lo del Museu, anomenat també Maricel de Mar.
- Museu Cau Ferrat: El Museu del Cau Ferrat el va fundar el 1893 l’artista Santiago Rusiñol com a casa-taller i es va convertir en museu públic el 1933.
Ens trobarem a 10:00 hores al Palau Maricel.
Direcció: C/. de Fonollar, s/n, 08870 Sitges, Barcelona
https://www.google.es/maps/place/C.+de+Fonollar,+08870+Sitges,+Barcelona
Començarem la visita pel Palau Maricel. Cada visita té una durada de 45 minuts.
L’import de les dues visites és de 16€; per a jubilats 8€.
Un cop finalitzades les visites ens desplaçarem a Sant Pere de Ribes per visitar la col·lecció del nostre soci Sr. Félix Casanovas.
És a uns 10 minuts amb cotxe.
Direcció: C/. Olivella, no 1, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona
https://www.google.es/maps/place/Carrer+Olivella,+1,+08810+Sant+Pere+de+Ribes,+Barcelona
Aquest soci disposa de cactus que els posa a la venda.
Aquesta visita és amb caràcter voluntari.
Finalitzada la visita al nostre soci, ens desplaçarem al restaurant:
Restaurant Boccalino Centre Sitges
Direcció: Plaça del Pou Vedre, no 1, 08870 Sitges, Barcelona
https://www.google.es/maps/place/Pla%C3%A7a+del+Pou+Vedre,+1,+08870+Sitges,+Barcelona
El dinar començarà a les 15:00 hores.
Menú
Primers:
- Amanida de cabra amb nous caramel·litzades
- Torrada d’escalivada i anxoves amb mozzarella
- Graellada de verdura a la brasa amb salsa romesco casolana
- Canelons
- Entremesos
Segons:
- Espatlla de xai al forn amb patates forneres
- Suquet de peix
- Arròs negre
- Arròs caldós de carxofes i gambes
Postres:
- Crema catalana
- Profiterols de crema amb xocolata calenta
- Copa de torró i nata
Begudes: Vi, cervesa, refresc
Cafè: Inclòs
Cava: El cava per celebrar-ho entre tots i totes va a càrrec de l’associació.
L’import del menú és de 35€.
La data límit per apuntar-s’hi és el dissabte 9 de desembre.
Per apuntar-se a aquesta sortida, cal posar-se en contacte amb el Sr. Joan Bofill, trucant al telèfon 672.76.27.97 o mitjançant WhatsApp, indicant les persones que hi assisteixen, així com el menú escollit.