En Carlos disposa d’una bona col·lecció de diferents espècies i mereix una visita. Una de les seves especialitats és: Gymnocalycium.
Com ja us hem informat a l’anterior circular, visitarem la col·lecció de Carlos.
Ens trobarem a la seva propietat cap a les 11:30 hores.
Ubicació:
C/Berguedà, no 29, Urbanizació Can Duran, 08420 Canovelles Barcelona
Un cop finalitzada la visita cap a les 13:00 hores, ens dirigirem al restaurant:
Ubicació:
Restaurant El Cuit
C/ Sant Cristòfol, 37, 08401 Granollers, Barcelona
El menú és el següent:
Per Picar
- Assortit d’olives top
- Drumplings cruixents de verdures amb soja, mel i sèsam
Les nostres patates picants
- Nachos amb guacamole
- Musclos a la brasa
De segon
- Costella de porc a baixa temperatura, acabada a la brasa
- Orada a la brasa
- Bao pulled porc a baixa temperatura, ceba caramel·litzada i salsa kimuchi
- Risotto de gamba vermella
Les Postres
- Babà al rom amb crema de Baileys
- Sorbet de madiuxes
- Macedònia de fruites natural a la mexicana
- Pastís sacher de xocolata
- Iogurt cremós amb salsa de gerds i crocant
Per Beure
- Blanc, Bitàcora,
- verdejo Rueda Negre,
- Flor mediterrània, Montsant
1 ampolla cada 3 persones
O un refresc per persona
Pa i aigua
25€iva inc.
El que estigui interessat ha de posar-se en contacte amb el Sr. Joan Bofill mitjançant el correu joanbofill8@gmail.com o trucant al telèfon 672.76.27.97, indicant les persones que hi assisteixen.
La data límit per apuntar-s’hi és el dia 19 d’octubre.
El que disposi de places lliures al seu vehicle, que en faci constar la quantitat. Que cap soci/sòcia deixi d’anar per manca de mitjans de transport.