3 i 4 de Març, Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró 2018

 

Aquest cap de setmana 17-18 de febrer ASAC tenia previst tenir una parada a la Fira de l’Arbre a Mataró. Molts de vosaltres la volieu visitar o ajudar montar-la i atendre les persones que volen saber més sobre cactus.

Però la organització ens ha informat que degut a la previsió meteorológica per aquest proper cap de setmana, han postposat la Fira de l’Arbre fins als propers dies 3 i 4 de març.

Llavors, ens veurem allà el cap de setmana 3-4 de març 2018! Qui vulgui ajudar a montar el divendres a la tarda o desmontar el diumenge al vespre o fer un torn d’atendre les masses de ciutadans interessats, pot contactar amb el nostre nou president Josetxu Moreta.

Qui no conegui la Fira de l’Arbre: val la pena per una excursió familiar. Hi ha mel, formatge, embotit, pa, verdures per plantar i per cuinar, artesania, frankfurts, productes pel jardí, burros, caballs, activitats per nens, … i arbres obviament. De cactus hi serem nosaltres, Cactus Costa Brava, i algunes floristeries amb cactus.

https://asac.cat/2018/01/30/fira-de-larbre-i-la-natura-de-mataro-2/

===============================================================

Este fin de semana 17-18 de febrero ASAC tenia previsto tener una parada en la Fira de l’Arbre en Mataró. Muchos de vosotros la queriais visitar o ayudar montarla y atender las personas que quieren saber más sobre cactus.

Pero la organización nos ha informado que debido a la previsión meteorológica para este propio fin de semana, han pospuesto la Fira de l’Arbre hasta los dias 3 y 4 de marzo.

Entonces, nos veremos allá el fin de semana 3-4 de marzo 2018! Quien quiera ayudar a montar el viernes por la tarde o desmontar el domingo por la tarde o hacer un torn de atender las masas de ciutadanos interesados, puede contactar con nuestro nuevo presidente Josetxu Moreta.

Quien no conozca la Fira de l’Arbre: vale la pena para una excursión familiar. Hay miel, queso, embutido, pan, verduras para plantar y para cocinar, artesanía, frankfurts, productos de jardín, burros, caballos, actividades para niños, … y árboles obviamente. De cactus estaremos nosotros, Cactus Costa Brava, y algunas floristerías con cactus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s