(Es cancela) Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró 2018

CAT/ESP

Hola família cactusera!

Com cada any, es celebra la Fira de l’Arbre i la Natura a Mataró. A les dos imatges que adjuntem a la publicació, hi podeu trobar tota la informació referent a les activitats, com arribar, etc. Es celebra el cap de setmana del 17 i 18 de febrer, reserveu-vos la data!!! 😉 Esperem veure-us a tots allà, us esperem al nostre stand!! Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició, i per més info, us deixem el link directe (https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-2150-cat-fir… )

Una abraçada 🌵
¡Hola familia cactusera!

Como cada año, se celebra la Feria del Árbol y la Naturaleza en Mataró. En las dos imágenes que adjuntamos en la publicación podéis encontrar toda la información referente a las actividades, cómo llegar, etc. Se celebra el fin de semana del 17 i 18 de febrero, ¡¡¡reservaros la fecha!!! ¡Esperamos veros a todos allí, os esperamos en nuestro stand! Cualquier duda, estamos a vuestra disposición, y para más info, os dejamos el link directo  (https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-2150-cat-fir… )

Un abrazo 🌵

Anuncis

1 Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s